SSMI Lenten Novena Letter 2013

Березень 2013
Дорогі у Христі брати і сестри у Христі!
Цього року у літургічному циклі Євангелій, що приготовляють нас до Великого Посту, опущено притчу про Закхея, і я почуваюся обділеною. Я люблю Закхея, адже він не дозволив, щоби матеріяльні статки (не суттєво, яким чином здобуті), суспільний стан та позиція серед людей позбавили його можливости вийти за межі себе, коли він відчув нагальну потребу «побачити Ісуса». Закхей в дійсності мусив побачити Ісуса і відкритись на запрошення до благодати та навернення. Вчинивши це, він уже ніколи не був тією самою людиною.
Великий Піст є чудовою нагодою для кожного із нас пережити «момент Закхея», момент, про який нам слід щиро молитися. Подібно до Закхея, ми повинні прагнути, щоб Ісус Христос став невід’ємною частиною нашого щоденного життя, а не лише у неділю чи коли молимося про працю або про оздоровлення наших близьких. Піст дає нам можливість відійти від нашого комфортного життя завдяки поглибленій особистій та спільній молитві, постові та добрим ділам, які допоможуть нам поєднатися з Христом.
Приготовляючись до Великопосної мандрівки, ми, Сестри Служебниці, запрошуємо Вас доповнити наші молитви Вашими потребами, радостями та болями, заповнивши залучений формуляр. Принагідно запрошуємо Вас злучитися із нам у Великопосній Дев’ятниці, яка триватиме 19-27 березня 2013 року. Бажаємо Вам пережити «момент Закхея» і відкритися на запрошення до благодати і покаяння під час Великого Посту.
У Христі Ісусі
С. Катерина Гутцко, СНДМ
Провінційна Настоятелька
Categories: Archive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *